ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/9/21

Σκωτία: Ο στρατός «επεμβαίνει» μετά τον θάνατο ενός 40χρονου που περίμενε 40 ώρες για ένα ασθενοφόρο

 

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Σκωτία: Ο στρατός «επεμβαίνει» μετά τον θάνατο ενός 40χρονου που περίμενε 40 ώρες για ένα ασθενοφόρο

dikaiologitika.gr

16/09/2021

 

Ο στρατός στη Σκωτία ενδεχομένως να βοηθά την υπηρεσία ασθενοφόρων μετά τον θάνατο ενός 40χρονου που περίμενε ασθενοφόρο για 40 ώρες

Ο πρώτος υπουργός της Σκωτίας ζήτησε συγγνώμη για τις μεγάλες περιόδους αναμονής και επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται στοχευμένη στρατιωτική βοήθεια για την αντιμετώπιση «βραχυπρόθεσμων σημείων πίεσης».

Η ανακοίνωση ήρθε καθώς η κ. Sturgeon ανακρίθηκε για τον θάνατο του Gerald Brown, ενός 65χρονου από τη Γλασκώβη, ο οποίος φέρεται να πέθανε αφού περίμενε 40 ώρες για ένα ασθενοφόρο.

"Η υπηρεσία ασθενοφόρων μας λειτουργεί υπό οξεία πίεση αυτή τη στιγμή, σε μεγάλο βαθμό λόγω του COVID", είπε η κ. Sturgeon στα MSPs στο Holyrood την Πέμπτη, καθώς εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Brown.

«Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ιατρούς και τους τεχνικούς ασθενοφόρων για το έργο που κάνουν σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

«Ενώ ανταποκρίνονται ηρωικά σε αυτές τις προκλήσεις, αναγνωρίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν λαμβάνουν το επίπεδο της υπηρεσίας που θα έπρεπε να έχουν, ή όντως την υπηρεσία που θέλει να προσφέρει η υπηρεσία ασθενοφόρων της Σκωτίας.

«Αυτό δεν είναι αποδεκτό και ζητώ συγνώμη ανεπιφύλακτα από όποιον υπέφερε ή υποφέρει από απαράδεκτα μεγάλες αναμονές.

«Έχουν ήδη αναληφθεί μια σειρά ενεργειών για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, για παράδειγμα, πρόσθετη χρηματοδότηση για την υποστήριξη νέων προσλήψεων».

Πηγή: dikaiologitika.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews