ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/21

Με τον Θ. Πλεύρη συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα για θέματα ΕΚΑΒΠέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Ξανά το ΕΚΑΒ στον… Πλεύρη από την Ρ. Κράτσα κατά τη συνάντησή τους

kerkyrasimera.gr

30/09/2021


Με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλέυρη συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα. Μαζί της, οι αντιπεριφερειάρχες Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σ. Τραυλός και Ζακύνθου Κ. Μοθωναίου. 

Όπως ανακοίνωσε, η περιφερειάρχης, υπήρξε δέσμευση του Υπουργού για αναβάθμιση υπηρεσιών και στελέχωσης του ΕΚΑΒ και δέσμευση  για αξιοποίηση ακινήτων του Νοσοκομείου προς εξυπηρέτηση ιατρικού προσωπικού στα νησιά. Πάντα βάσει της ίδιας ανακοίνωσης, υπήρξε δέσμευση για επανεξέταση του χάρτη των Υγειονομικών Περιφερειών (Υ.ΠΕ.), με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιωτικών περιοχών.

Πηγή: kerkyrasimera.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews