ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/21

Ένταση κατά την αποχώρηση Πλεύρη από το ΕΚΑΒ-Πέταξαν πέτρα στην πομπή οχημάτων, Βίντεο

 

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Μία από τους διαδηλωτές πέταξε μία πέτρα στην πομπή των οχημάτων, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων, αλλά και της αστυνομίας

Ένταση επικράτησε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη και της αναπληρώτριας υπουργού Μίνας Γκάγκα έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΕΚΑΒ, στη Θεσσαλονίκη.

Έξω από το κτήριο είχαν συγκεντρωθεί ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν τόσο κατά την άφιξη, όσο και κατά την αποχώρησή του.

Μάλιστα, μία από τους διαδηλωτές πέταξε μία πέτρα στην πομπή των οχημάτων, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων, αλλά και της αστυνομίας, χωρίς πάντως το επεισόδιο να πάρει έκταση.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις, ο υπουργός ανέφερε πως «η πολιτεία έχει πει ξεκάθαρα ότι η υποχρεωτικότητα δεν θα επεκταθεί, αλλά για τους υγειονομικούς ισχύει ότι επικρατεί η δημόσια υγεία».

 

Ένταση κατά την αποχώρηση Πλεύρη

Voria gr


22 Σεπ 2021

Πηγή: voria.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Όλες οι αντιδράσεις του κλάδου εξαντλούνται σε ένα εμβόλιο ενώ υπάρχουν τόσα ζητήματα. Καμία ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews