ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/9/21

Συνάντηση Άγγελου Χρονά (Περιφέρεια Πελοποννήσου) με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη και την Ιατρό του ΕΚΑΒ-Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Βασιλική Δημητροπούλου-Ντεϊμεντέ

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Συζητήθηκε η ίδρυση νέων Τομέων στην Αρκαδία (Γορτυνία), στην Αργολίδα (Ερμιονίδα) και στη Μεσσηνία (Άγιος Ανδρέας).

Συνάντηση Άγγελου Χρονά με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ

gargalianoionline.gr

8/9/2021

 

Η δημιουργία νέων τομέων αλλά και ζητήματα εκπαίδευσης και συνεχιζόμενης κατάρτισης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με την Διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρονάς συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη και με την Ιατρό του ΕΚΑΒ-Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Βασιλική Δημητροπούλου-Ντεϊμεντέ.

Ο κ. Χρονάς κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε αναλυτικά στην ανάγκη υποδομών που αφορούν στο ΕΚΑΒ της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην δημιουργία τριών νέων τομέων, οι οποίοι είχαν τεθεί ως αίτημα κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους εκπροσώπους του ΕΚΑΒ στην Τρίπολη.

Οι τρεις νέοι τομείς που πρέπει να δημιουργηθούν είναι στην Αρκαδία (Γορτυνία), στην Αργολίδα (Ερμιονίδα) και στη Μεσσηνία (Άγιος Ανδρέας).

Επίσης ο κ. Χρονάς ενημερώθηκε για την λειτουργία των ενοποιημένων ΕΚΑΒ -ΚΕΠΥ και ξεναγήθηκε στο ΙΕΚ του ΕΚΑΒ, όπου επιτελείται ένα σημαντικό έργο στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης και της ανάγκης για συνεχιζόμενη κατάρτιση. Ακόμα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα διαχείρισης κρίσεων στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας και στο Συντονιστικό Κέντρο του 166.

«Το ΕΚΑΒ επιτελεί ένα σημαντικό έργο τόσο στην καθημερινότητα που έχει να κάνει με την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα», σημείωσε ο κ. Χρονάς μετά το πέρας της συνάντησής του με τον κ. Κουτσουμπέλη και την κα. Δημητροπούλου-Ντεϊμεντέ , ενώ συνεχάρη μέσω αυτών όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η οποία συνεχίζεται. «Οι άνθρωποι που εργάζονται στο ΕΚΑΒ βρίσκονται καθημερινά στο επίκεντρο της αντιμετώπισης της πανδημίας και είναι εκείνοι που σε πολλές εκ των περιπτώσεων έρχονται πρώτοι σε επαφή με άτομα που νοσούν από covid-19» και κατέληξε λέγοντας πως «τους αξίζουν συγχαρητήρια και θα είμαστε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό τους σε ό,τι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι».

Πηγή: gargalianoionline.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews