ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/9/21

Ανακοίνωση - Διοικητικό Εφετείο (Αφορά μέλη του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ που έχουν λάβει Διεκπεραιωτικές Πράξεις Αναστολής Καθηκόντων)

 

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Αθήνα 06/09/2021

Αρ. πρωτ.: 064

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, από τις 23 Ιουλίου 2021 που ψηφίστηκε ο ν.4820/21 που προβλέπει την αναστολή καθηκόντων όλων των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί στις δομές Υγείας, το Σωματείο εργαζομένων συντάχθηκε με τις αποφάσεις τις Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για την Απεργία/Αποχή από την επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού και την συμμέτοχη στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το Σωματείο κατέθεσε προσφυγή στο Σ.τ.Ε. της οποίας τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένουμε να εκδικαστούν εντός των επόμενων ημερών. Σε συνέχεια του νομικού αγώνα συμπαράστασης στους συναδέλφους μας αποφασίσαμε, μετά από συνεννόηση με τον Νομικό μας Σύμβουλο, να συνεχίσουμε και στο Ακυρωτικό Διοικητικό Εφετείο.

Οπότε καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου μας που έχουν λάβει Διεκπεραιωτικές Πράξεις Αναστολής Καθηκόντων και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομαδική προσφυγή του Σωματείου μας στο Ακυρωτικό Διοικητικό Εφετείο, να μας αποστείλουν στο email: somatioekab166@gmail.com του Σωματείου μας τη σχετική εξουσιοδότηση που επισυνάπτεται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Μαθιόπουλος  Αναστάσιος ΓιάνναρηςΠηγή: somatioekab166.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews