ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/9/21

Άμεση η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ Κοζάνης για βρέφος με χαρακτηριστικά άπνοιας


Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Facebook Sarafidis Thomas

15/09/2021

Σχετικά με σημερινό περιστατικό, με βρέφος, που συνέβη στην Κοζάνη.

Στις 11:52 διαβάστηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης με αναφερόμενη άπνοια!

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε και ο διευθυντής  του ΕΚΑΒ, κος Γιασσάς Σάββας (ιατρός αναισθησιολόγος) και μετέβη με την Κινητή Ιατρική Μονάδα προς υποστήριξη στο περιστατικό.

Διαπιστώθει ότι το βρέφος δεν διατρέχει κανέναν άμεσο κίνδυνο και διακομίσθει άμεσα στην Παιδιατρική κλινική του Μαμάτσειο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους που έδρασαν με επαγγελματισμό υπευθυνότητα και συνέπεια αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον ρόλο του ΕΚΑΒ στην προνοσοκομειακή φροντίδα!

Όχι άλλα παλαμάκια!

Επιτέλους να αναγνωριστεί το επάγγελμα του διασώστη!

Επιτέλους να αναβαθμιστεί και ακαδημαϊκά η ειδικότητα!

Επιτέλους το ΕΚΑΒ πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα!kozan.gr: Κοζάνη: Βρέφος, περίπου 20 ημερών, μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική του Μαμάτσειου, μετά από περιστατικό με χαρακτηριστικά άπνοιας

kozan.gr

15/09/2021

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, αναστάτωση κι άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ προκάλεσε, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στο κέντρο της Κοζάνης, η κλήση για την αντιμετώπιση και μεταφορά ενός βρέφους περίπου 20 ημερών μετά από περιστατικό με χαρακτηριστικά  άπνοιας  (παύση της αναπνοής για τουλάχιστον 15 – 20 δευτερόλεπτα). 

Ο αναισθησιολόγος ιατρός φτάνοντας στο συμβάν μαζί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι το βρέφος είχε αναπνοή και ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Το βρέφος, που είναι καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε για περαιτέρω εξετάσεις στην Παιδιατρική του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης.

Πηγή: kozan.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews