ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/21

Κέρκυρα: Προβλήματα στο ΕΚΑΒ και στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ από την αναστολήΠαρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Κέρκυρα: Προβλήματα στο ΕΚΑΒ και στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ από την αναστολή

ertnews.gr

10/09/2021

Με προβλήματα λειτουργεί ο σταθμός του ΕΚΑΒ της Λευκίμμης μετά την αποχώρηση 4 εργαζομένων που μπήκαν σε αναστολή διότι δεν είχαν εμβολιαστεί. Συγκεκριμένα 12 μέρες το μήνα δεν υπάρχει κανένας εργαζόμενος να καλύψει τις βάρδιες. Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χρήστος Κυπριώτης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ των Δήμων όπως είπε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κέρκυρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων στους Δήμους, Σταμάτης Κορφιάτης. Εκεί υπάρχουν 5 εργαζόμενοι σε αναστολή οι οποίοι μάλιστα έχουν προσφύγει στην α/θμια υγειονομική επιτροπή του Υπουργείου προκειμένου να εξαιρεθούν από τον εμβολιασμό λογω προβλημάτων υγείας. Η απάντηση από την πρωτοβάθμια επιτροπή ήταν αρνητική και έχουν προσφύγει στη δευτεροβάθμια από την οποία αναμένουν το αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε ότι δεν έχουν θεσμοθετηθεί εξαιρέσεις από τον εμβολιασμό και σύμφωνα με πληροφορίες οι επιτροπές αυτές δύσκολα δίνουν τη θετική τους γνώμη για μη εμβολιασμό κάποιου εργαζόμενου. Συνήθως οι απαντήσεις είναι σύσταση να κάνουν την α΄ δόση του εμβολίου και αν δημιουργηθούν προβλήματα να μην κάνουν τη β΄δόση.

Πηγή: ertnews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews