ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/21

Σωματεία Εργαζομένων ΕΚΑΒ: Αυτοί που μας χειροκροτούσαν τώρα μας πετούν στο δρόμοΤετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Σωματεία Εργαζομένων ΕΚΑΒ: Αυτοί που μας χειροκροτούσαν τώρα μας πετούν στο δρόμο

newsit.gr

01.09.2021 | 22:15


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ για την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή εργασίας και «πάγωμα» μισθών στους ανεμβολίαστους για τον κορονοϊό.

Όπως δήλωσε στο GRTimes, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ , Αναστάσιος Γιάνναρης, αύριο (2/9) οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11.

«Δεν έχουμε την παραμικρή εικόνα για το πόσοι έχουν εμβολιαστεί και πόσοι όχι, για το πόσοι θα βγουν σε αναστολή και πόσοι όχι και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλουμε και να το μάθουμε. Εμείς δεν μπαίνουμε στην διαδικασία τέτοιων διαχωρισμών και όσο περνάει από το χέρι μας αυτό θα μείνει έτσι. Δεν θέλουμε κανένας να μείνει χωρίς δουλειά» ανέφερε στο GRTimes ο κ. Γιάνναρης.

Επίσης πρόσθεσε ότι «από την αρχή της πανδημίας, το προσωπικό του ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε με όλες του τις δυνάμεις στις ανάγκες των καιρών και χωρίς άδειες προσπάθησε ανταποκριθεί. Βοηθήσαμε τον κόσμο, τρέξαμε σε όλα τα περιστατικά, χωρίς να λογαριάζουμε κίνδυνο ή όχι και εισπράξαμε ευχαριστώ και χειροκροτήματα. Σήμερα αυτοί που μέχρι πρότινος μας χειροκροτούσαν πετάνε κόσμο στο δρόμο και τον στέλνουν σπίτι του χωρίς δουλειά. Αυτό είναι αδικία».

Όσο για το πως θα δουλέψει τοπ ΕΚΑΒ κατά την 4ωρη στάση εργασίας ανέφερε πως «έχει οριστεί προσωπικό ασφαλείας. Πάντα ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν, είναι και θα είναι η ασφάλεια του πολίτη. Αυτή είναι που προέχει. Γι’ αυτό και αύριο θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας, προκειμένου να μην στερηθεί κανένας άνθρωπος της βοήθειά μας, εφόσον χρειαστεί».

Αύριο (2/9) συνεδριάζει το Σωματείο Εργαζομένων της Θεσσαλονίκης

Την ίδια ώρα αύριο (2/9) συνεδριάζει και το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ – 2 Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα.

«Θα κινηθούμε στο ίδιο πλαίσιο. Θα διαπιστώσουμε την κατάσταση έτσι όπως αυτή θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο, να δούμε πόσοι είναι αυτοί που προβλέπεται να βγουν σε αναστολή εργασίας και εν συνεχεία ενδεχομένως να προχωρήσουμε σε στάσεις εργασίας» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, της Θεσσαλονίκης, Μάκης Δεβελόγλου.

Πηγή: newsit.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews