ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/21

Κατούνα: Οργισμένη ανάρτηση διασώστη του ΕΚΑΒ για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας


Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Κατούνα: Οργισμένη ανάρτηση διασώστη του ΕΚΑΒ για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας

agriniopress.gr

10/09/2021 , 16:30


«ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΖΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ»

«Με συνοδοιπόρο τον φόβο και το πένθος ζουν οι κάτοικοι της Κατούνας» αναφέρει σε μία οργισμένη ανάρτηση ο διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Καραμάνης, έπειτα από τον τραγικό χαμό του 40χρονου στην περιοχή της Κατούνας.

Η είδηση του θανάτου του Στάθη Αναστασιάδη σκόρπισε το πένθος στην τοπική κοινωνία και πολλά ερωτηματικά γύρω από το τραγικό γεγονός.

Ο διασώστης Βασίλης Καραμάνης θίγει ξανά τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κατούνας, που δημιουργεί ανασφάλεια στην περιοχή.

Αναφέρει σε ανάρτηση του:

«ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ…

ΕΣΕΙΣ – ΕΣΥ, που δώσατε τις πληροφορίες σε τηλεφωνική συνομιλία με το γράφειο του τέως αναπληρωτή υπουργού για το πόσο κοντά στην Κατούνα είναι οι υγειονομικοί σταθμοί που μπορούν οι κάτοικοι να απευθυνθούν σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, να πάτε στην οικογένεια να δώσετε θερμά συλλυπητήρια και πάλι…

Εσείς κύριε ΚΑΡΒΕΛΗ που χθες κιόλας με μπλοκάρατε για να μην μπορώ να σχολιάζω στις αναρτήσεις σας, να μας πείτε ποιος έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την παραμικρή ,την ελάχιστη ελπίδα για ζωή. Ποιός είναι αυτός που μας αφαιρεί το δικαίωμα να πεθάνουμε σε σε ιατρικό περιβάλλον και όχι στο δρόμο.

Κύριοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ακούτε; Οι ψηφοφόροι σας πεθαίνουν!!!! Αφήνουν παιδιά ορφανά, κλείνουν σπίτια… Ακούει κανείς;;

Τέλος, κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ… Εσείς κύριε δήμαρχε, που με την απραξία σας αφήνετε έναν τόπο να ερημώνει, δυστυχώς για σας δεν έχω λόγια…»Πηγή: agriniopress.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews