ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9/21

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αργοστολίου

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αργοστολίου

kefaloniapress.gr

11/09/2021

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στο καταπληκτικό πλήρωμα του ασθενοφόρου που με τόση φροντίδα και ευγένεια ξημερώματα Παρασκευής μετέφεραν στο νοσοκομείο τον σύζυγό μου.

Πόσο σπουδαία δουλειά κάνετε! Είμαστε περήφανοι για εσάς που μέρα-νύχτα είστε εκεί έτοιμοι να φτάσετε ως την άκρη του νησιού μας! Ακόμη και στο πιο δύσβατο σημείο του και με ασφάλεια να μεταφέρετε τους ασθενείς .Είμαστε τυχεροί που είστε εκεί Καλή δύναμη και υγεία.

Έχω ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω επίσης το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας που σε τόσο δύσκολες συνθήκες με τόσες ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα στέκουν εκεί καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να φροντίσουν κάθε ασθενή.

Δεν μπορείς να μην υπόκλιθεις κάθε φορά που ακούς τα βιαστικά βήματα τους στην προσπάθειά τους να είναι εκεί δίπλα σε κάθε ασθενή με προθυμία και ευγένεια ξεχνώντας την κούραση τους.

Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εκεί για τους ασθενείς μας αλλά και για εμάς τους συνοδούς.

Το χαμόγελό σας αν και κάτω από τη μάσκα εξακολουθεί να είναι υπέροχο και πολύτιμο για εμάς.

Ελπίζω σύντομα οι φωνές σας και οι φωνές μας για επιπλέον προσωπικό να ακουστούν!

Δεν θέλω να παραλείψω τις υπέροχες τραπεζοκόμους του νοσοκομείου μας. Γλυκύτατες όπου μπαίνοντας στο δωμάτιο η ευγένειά του σε σκλαβώνει σας ευχαριστούμε Καλή δύναμη.

Με εκτίμηση

Σύζυγος Δ. Μιτζινη

 

Πηγή: kefaloniapress.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews