ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/21

«ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΕΚΑΒ: Υπέρ του μαζικού καθολικού εμβολιασμού - Απαράδεκτη η αναστολή εργασίας

 

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Υπέρ του μαζικού καθολικού εμβολιασμού - Απαράδεκτη η αναστολή εργασίας

902.gr

16/09/2021

 

Να συγκληθεί άμεσα συνέλευση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ ζητάει η «Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση» από τη Διοίκηση του Σωματείου.

Απαιτεί να ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις και να μην υλοποιηθεί η απόφαση απαγόρευσης προσέλευσης των ανεμβολίαστων στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Σημειώνει ότι «στο ΕΚΑΒ, στις 700 (και πλέον) κενές οργανικές θέσεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων πανελλαδικά, κυρίως διασωστών - πληρωμάτων, προστέθηκαν 350 περίπου συνάδελφοι που βγήκαν σε αναστολή (57 στην Κεντρική Υπηρεσία Αθηνών), επιτείνοντας τις ήδη ασφυκτικές συνθήκες για εργαζόμενους και ασθενείς. Σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκονται άραγε οι δήθεν δεσμεύσεις της κυβέρνησης για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού το Σεπτέμβρη;».

Η παράταξη τονίζει ότι είναι «υπέρ του μαζικού, καθολικού, εμβολιασμού. Πιστεύουμε πως ο εμβολιασμός είναι ένα ακόμη όπλο στη μάχη με τον ιό, συγχρόνως όμως με πρόληψη, αυστηρά μέτρα προστασίας, εντατικούς έλεγχους στους χώρους εργασίας, περισσότερα και τακτικότερα δρομολόγια στις δημόσιες συγκοινωνίες, 15 μαθητές ανά τάξη στα σχολεία κλπ. Η αναστολή εργασίας στους συνάδελφους μας είναι απαράδεκτη!

Την αξιοποιούν για να προωθήσουν την επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων σε βάρος της μόνιμης εργασίας με πλήρη δικαιώματα και μας δείχνει μια εικόνα για το μέλλον. Η εκάστοτε κυβέρνηση θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί ενάντια στους εργαζόμενους και στο συνδικαλιστικό κίνημα». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Πηγή: 902.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews