ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/9/21

Πάτρα: Ένας χρόνος χωρίς τον Γρηγόρη Μπαράκο

 

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Πάτρα: Ένας χρόνος χωρίς τον Γρηγόρη Μπαράκο

thebest.gr

5/9/2021

 

Τελέστηκε το μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ένας χρόνος πέρασε από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόρης Μπαράκος, ο πρώην Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας. Σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μαζαράκι, τόπος καταγωγής του, ενώ εκεί έγινε και η ταφή του.

Ήταν όλοι εκεί. Η σύζυγός του Χρυσή, τα παιδιά του Αγλαϊα Μπαράκου και Φώτης Μαρκάτος, Γεώργιος Μπαράκος, η εγγονή του Θεανώ, και τα αδέλφια του Μαρία και Διονύσιος Χαλκιόπουλος, Στέφανος και Βαρβάρα Γαλάνη, Βασιλική Διαγουρτά και Ιωάννης Αρναούτης.

Ο Γρηγόρης Μπαράκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, είχε συνδέσει το όνομά του με το ΕΚΑΒ της Πάτρας, στο οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών ως διευθυντής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμισή του. Είχε διατελέσει επί σειρά ετών νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας Αχαΐας, ενώ είχε ενεργο ρόλο στη δημιουργία του Ξενώνα Ογκολογικών Ασθενών "Η Ελπίδα".

Ειδικά στις δεκαετίες ‘80 και ‘90 είχε διατελέσει σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.

Πηγή: thebest.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews