ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/21

Παρεμβάσεις της ΠΟΕΔΗΝ για την χορήγηση ρεπό και αδειών

 

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

ΑΘΗΝΑ 16/09/2021

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4913

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

Συνάδελφοι,

Με εντολή του Υπουργείου Υγείας από 1/9/2021 δεν χορηγούνται οι κανονικές άδειες του υγειονομικού προσωπικού. Περικόπτονται οι κανονικές άδειες και μόνο.

Ως εκ τούτω με παρεμβάσεις των Σωματείων στις Διοικήσεις θα πρέπει να διεκδικείτε τη συνέχιση χορήγησης των λοιπών αδειών (πχ ειδικές άδειες κλπ).

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας θέσαμε το ζήτημα για άρση της απόφασης περικοπής των κανονικών αδειών ειδικά σε όσους πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν και να εκδοθεί οδηγία από τις Διοικήσεις να χορηγούνται κανονικά οι λοιπές άδειες του προσωπικού πλην κανονικών.

Προφανώς λόγω των μεγάλων κενών που δημιουργήθηκαν από το μέτρο της αναστολής καθηκόντων αποφάσισαν Διοικήσεις των Νοσοκομείων να περικόψουν κάθε είδους άδεια ακόμη και τις ειδικές άδειες. Δεν χορηγούν επίσης παρανόμως ωφελούμενα ρεπό.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Θα πρέπει να οργανώνουμε παρεμβάσεις για να αποκαλύπτονται τα κενά.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews