ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/9/21

Θεσσαλονίκη: Μεγάλα κενά στο ΕΚΑΒ λόγω αναστολών σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους

 

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

voria.gr

Σύμφωνα με συνδικαλιστές οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη που δεν εμβολιάστηκαν και μπαίνουν σε αναστολή εργασίας είναι 75 σε σύνολο 460

Ξεκίνησε από σήμερα η επίδοση των εγγράφων αναστολής εργασίας στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και ευρύτερα στην Κεντρική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Πρόδρομο Δεβελόγλου, ο οποίος μίλησε στη Voria.gr, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη που δεν εμβολιάστηκαν και μπαίνουν σε αναστολή εργασίας είναι 75 σε σύνολο 460, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία οι ανεμβολίαστοι είναι 100 σε σύνολο 690. Ο πρόεδρος των εργαζομένων κρούει των κώδωνα του κινδύνου καθώς όπως λέει θα μειωθούν τα ασθενοφόρα που θα καλύπτουν τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης καθώς από τα 23 θα βγαίνουν 3-4 ασθενοφόρα λιγότερα.

Όπως αναφέρει, αν κάποιοι εργαζόμενοι ήταν στην ίδια βάρδια, βάση του προγράμματος, ο αριθμός των ασθενοφόρων που θα λείψουν μπορεί να αυξηθεί σε 5-6. Ο κ. Δεβελόγλου επισημαίνει ότι αυτό το προσωπικό δεν μπορεί να καλυφθεί με τις τρίμηνες συμβάσεις γιατί έτσι και αλλιώς υπήρχε πρόβλημα καθώς ακόμη δεν έχουν καλυφθεί τα κενά που υπάρχουν. "Αν αναπληρωθούν αυτές οι θέσεις άμεσα, εγώ θα κάνω και το σταυρό μου", τονίζει.

Με ανακοίνωσή του σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι προχωρά σε στάση εργασίας σήμερα από τις 13.00 έως τις 17.00.

Πηγή: voria.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews