ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/21

Επίσκεψη Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ και στο ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς»

 

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Επίσκεψη Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ και στο ΓΝΑ "Γ.Γεννηματάς"

moh.gov.gr

16/09/2021

 

Το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» επισκέφθηκε σήμερα η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Στο ΚΕΠΥ- ΕΚΑΒ ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Επιχειρήσεων και ενημερώθηκε για τη λειτουργία τους και τη συνολική διαχείριση των περιστατικών Covid στη χώρα.

Στο Γ.Ν.Α. «Γεώργιος Γεννηματάς», η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), τα Τακτικά Ιατρεία και το Μικροβιολογικό- Βιοχημικό Εργαστήριο. Ακολούθως, πραγματοποίησε συνάντηση, παρουσία της Υποδιοικήτριας της 1ης ΥΠΕ Μαρίζας Οικονόμου, με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Άννα Μάινα, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργο Ζωγράφο, τη Διοικητική και Οικονομική Διευθύντρια Αργυρώ Παπαχρήστου και τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Χρυσή Μπαμπιονιτάκη, με αντικείμενο συζήτησης τη συνολική λειτουργία του Νοσοκομείου και τα έργα που δρομολογούνται για την κτιριακή του αναβάθμιση.

Πηγή: moh.gov.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews