ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/21

Γιατί επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ η Μίνα Γκάγκα

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Ξεκίνησε περιοδείες η Μίνα Γκάγκα σε υπηρεσίες υγείας – Γιατί επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ

parapolitika.gr

17/09/2021

 

Διαπίστωσε τον καθοριστικό του ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας

Την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας, που αποτελεί και τον βασικό επιχειρησιακό πυλώνα του υπουργείου Υγείας, επισκέφθηκε χθες η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα.

Ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου σε όλα τα επιχειρησιακά κέντρα του ΕΚΑΒ (ομάδα διαχείρισης κρίσεων, στο ενιαίο κέντρο επιχειρήσεων κ.α.) όπου και διαπίστωσε τον καθοριστικό ρόλο τους στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και στην εύρυθμη επιχειρησιακή αντιμετώπιση όλων των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν μέχρι τώρα - μεγάλες πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια, Πελλοπόνησο κ.α.

Στη συνέχεια, η αναπληρώτρια υπουργός επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με σταθμούς το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), τα Τακτικά Ιατρεία και το Μικροβιολογικό-Βιοχημικό Εργαστήριο και το γραφείο της διοίκησης, όπου συναντήθηκε με την αναπληρώτρια διοικήτρια, κ. Άννα Μάινα.

Πηγή: parapolitika.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Μετά τον πρόεδρα να επισκεφτεί και τους συνδικαλίστες του κλάδου, έχουν να κάνουν και αυτοί προτάσεις - τομές στο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews