ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/9/21

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς Διασώστες, Γιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΚΑΒ για την στελέχωση του Ειδικού Τμήματος Καταστροφών – ΕΤΙΚ

 

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς Διασώστες, Γιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΚΑΒ για την στελέχωση του Ειδικού Τμήματος Καταστροφών – ΕΤΙΚ

ekab.gr

20/09/2021

 

ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ – ΕΤΙΚ

Ανακοίνωση

Το Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών – ΕΤΙΚ, στα πλαίσια ανανέωσης και ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού, ανακοινώνει την πρόσκληση ενδιαφέροντος προς Διασώστες, Γιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΚΑΒ για την στελέχωση ομάδων ετοιμότητας σε αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο etik@ekab.grτα ατομικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τμήμα), με την σημείωση στο θέμα: «Ονοματεπώνυμο – Ένταξη στο ΕΤΙΚ»

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 08/10/2021

Η πρόσκληση δεν αφορά τα υφιστάμενα μέλη του ΕΤΙΚ

Η διευθύντρια ΕΤΙΚ

Αναστασία Ζυγούρα

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ε.Τ.Ι.Κ 1 (1)

 

Πηγή: ekab.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews