ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/9/21

Ο Δήμος Καραϊσκάκη διεκδικεί σταθμό ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Ο Δήμος Καραϊσκάκη διεκδικεί σταθμό ΕΚΑΒ

epiruspost.gr

14/09/2021


Την δημιουργία σταθμού Ε.Κ.Α.Β. στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη ζητάει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος με έγγραφο που έχει ως αποδέκτες τον Υπουργό Υγείας,  τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο , τους Βουλευτές, Ολγα Γεροβασίλη και Χρήστο Γκόγκα , τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας  ( Ε.Κ.Α.Β. ) στην Αθήνα καθώς και τον υπεύθυνο του Παραρτήματος (Ε.Κ.Α.Β.) Ιωαννίνων !

Διεκδικητικός όπως πάντα αλλά και τεκμηριωμένος στις διεκδικήσεις του ο κ. Μίγδος επισημαίνει ότι δεκάδες οικισμοί βρίσκονται απομονωμένοι και σε χιλιομετρικές αποστάσεις μεγάλες τόσο από το Κέντρο Υγείας όσο και από το Νοσοκομείο Άρτας με αποτέλεσμα η κάλυψη των αναγκών άμεσης και επείγουσας μετακίνησης  ασθενών να είναι δύσκολη και χρονοβόρα με δυσάρεστες επιπτώσεις πολλές φορές για αυτούς !

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη προτίθεται να διαθέσει κτίριο για τη στέγαση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας και να συνδράμει σε ότι του ζητηθεί.

Αν πραγματικά η πολιτεία θέλει να στηρίξει τους ορεινούς Δήμους και την ύπαιθρο και αν πραγματικά σέβεται τους ανθρώπους που κρατούν Θερμοπύλες στην εσχατιά της Ηπείρου μπορεί να το κάνει με την θετική έκβαση τέτοιων αιτημάτων…

Πηγή: epiruspost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews