ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/9/21

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απασχόληση ιατρών στο Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (Ε.Τ.Ι.Κ.) του Ε.Κ.Α.Β


Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απασχόληση ιατρών στο Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (Ε.Τ.Ι.Κ.) του Ε.Κ.Α.Β.

ekab.gr

20/09/2021

Έχοντας υπόψη:

  1. Το άρθρου 41 του ν. 4764/2020
  2. Την παρ. 2 του άρθρου 32 του ν. 4633/2019

Και κατόπιν  εντολής του Προέδρου ΔΣ ΕΚΑΒ, καλούμε τους ιατρούς  που στελεχώνουν το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του Ε.Κ.Α.Β. να δηλώσουν επιθυμία συμμετοχής στις δράσεις του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών του Ε.Κ.Α.Β.  (Ε.Τ.Ι.Κ.- Ε.Κ.Α.Β.) .

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν  την επιθυμία  συμμετοχής στο Ε.Τ.Ι.Κ. – Ε.Κ.Α.Β. καταθέτοντας συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση στο πρωτόκολλο του ΕΚΑΒ έως τις 8/10/2021.  Όλες οι αιτήσεις θα διαβιβαστούν στη γραμματεία ΟΔΙΚ.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΤΙΚ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΥΓΟΥΡΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΥ

Αίτηση ιατρών για συμμετοχή στο ΕΤΙΚ.pdf

Σύνδεσμος προς το έγγραφο

 

Πηγή: ekab.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews