ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/9/21

ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Περικοπές ασθενοφόρων και ακυρώσεις ρεπό για να βγει το πρόγραμμα λόγω αναστολών ανεμβολίαστων

 

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

ΕΚΑΒ: Περικοπές ασθενοφόρων και ακυρώσεις ρεπό για να βγει το πρόγραμμα λόγω αναστολών ανεμβολίαστων

sputniknews.gr

09.09.2021, 07:09

 

Με συμβάσεις τριμήνου ή με μετακινήσεις προσωπικού θα αντιμετωπίσει το ΕΚΑΒ τα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω της αναστολής εργασίας μη εμβολιασμένου προσωπικού.

Η αναστολή εργασίας σε υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί έχει… χτυπήσει και το ΕΚΑΒ που αποτελεί τον σημαντικότερο βραχίονα στις πρώτες βοήθειες, αλλά και στη μεταφορά ασθενών.

Στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης όπως είπε στο Sputnik ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ, Πρόδρομος Δεβελόγλου, «70 άτομα βγήκαν σε αναστολή κι έχουμε περικοπή τεσσάρων ασθενοφόρων».

«Ακυρώνονται ρεπό και οι εναπομείναντες εμβολιασμένοι υπάλληλοι τραβάμε κουπί» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Το παράρτημα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει και τους υπόλοιπους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας έχει συνολικά 693 εργαζόμενους εκ των οποίων οι 460 βρίσκονται στην έδρα του παραρτήματος στη Θεσσαλονίκη.


Πηγή: sputniknews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews