ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/9/21

Κρήτη: Στις επάλξεις Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ!

 

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Στις επάλξεις Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ!

cretalive.gr

28/09/2021, 18:58

 

Παρούσες οι υπηρεσίες στην πολύπαθη περιοχή του Αρκαλοχωρίου

Ισχυρή είναι η παρουσία των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο Αρκαλοχώρι, από χθες, με την επιχειρησιακή δύναμη να είναι αυξημένη, στην περιοχή όπου ανά πάσα στιγμή - απευκταίο φυσικά - μπορεί να προκύψει ανάγκη. Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ παραμένουν στις "επάλξεις", με το προσωπικό και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε ετοιμότητα.

Δύο άνδρες της Πυροσβεστικής απαρτίζουν το Συντονιστικό που έχει στηθεί στο Αρκαλοχώρι, ενώ 24 οχήματα παραμένουν στα χωριά του δήμου Μινώα και σε κάθε μετασεισμό σπεύδουν για νέο γύρο αυτοψιών σε κτίσματα αλλά και για κάθε ανάγκη των κατοίκων, που ανακύπτει.

Την ίδια ώρα το ΕΚΑΒ έχει επιστρατεύσει ασθενοφόρα, Μονάδα Ειδικών Καταστροφών, Όχημα άμεσης επέμβασης, γιατρούς και διασώστες, που μαζί με τους συντονιστές, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αυτές τις κρίσιμες ώρες!Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews