ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/9/21

ΕΚΑΒ στις Σάπες με ασθενοφόρο όλη την εβδομάδα διεκδικεί ο Ντ. Χαριτόπουλος


Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


ΕΚΑΒ στις Σάπες με ασθενοφόρο όλη την εβδομάδα διεκδικεί ο Ντ. Χαριτόπουλος

xronos.gr

10/09/2021


Καθώς και να καλύπτει τις ανάγκες στο παραλιακό μέτωπο την θερινή περίοδοΣ

Συναντήσεις με τους προέδρους οργανισμών και στελέχη Υπουργείων για την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών είχε αυτές τις μέρες στην Αθήνα ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρη Σταμάτη για θέματα χρηματοδότησης μελετών για έργα υποδομών του Δήμου και αξιοποίηση χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων του Ταμείου.

Επίσης, σε συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου έθεσε εκ νέου την πρόταση δημιουργίας μόνιμης

βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες, που θα εμπεριέχει τη μόνιμη παρουσία πλήρως στελεχωμένου και εξοπλισμένου ασθενοφόρου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και παράλληλα θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου, όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου. Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα δει θετικά το όλο ζήτημα και θα το συμπεριλάβει στον μελλοντικό προγραμματισμό του ΕΚΑΒ, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Δήμου.

Τέλος, ο κος Χαριτόπουλος συναντήθηκε με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών για ζητήματα «των αποζημιώσεων από τη θεομηνία του 2019, το οριστικό κλείσιμο του προσωρινού οικισμού Ποντίων στις Σάπες και  το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, καθώς και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το θέμα της κοινωφελούς εργασίας και αξιοποίησης άλλων προγραμμάτων του Υπουργείου».Πηγή: xronos.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews