ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/9/21

Εορδαία: Eπαφές του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ για το ΚΔΒΜ Προνοσοκομειακής φροντίδας στο ΕμπόριοΠέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews


Εορδαία: Eπαφές του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ για το ΚΔΒΜ Προνοσοκομειακής φροντίδας στο Εμπόριο

ertnews.gr

23/09/2021

Σύνταξη Αναστασία Παπαντώνη

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Προνοσοκομειακής φροντίδας του ΕΚΑΒ που πρόκειται να στεγασθεί και να λειτουργήσει σε χώρο του πρώην Δημαρχείου Μουρικίου θα βρεθεί στο επίκεντρο της αυριανής επίσκεψης του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, Παναγιώτη Κουτσουμπέλη, στην περιοχή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Κουτσουμπέλης θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τον Δημαρχείο Εορδαίας και τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Πλακεντά, και στη συνέχεια

θα μεταβεί στο Εμπόριο προκειμένου να δει τον χώρο όπου θα εγκατασταθεί η δομή, αυτή η οποία πρόκειται να μετεξελιχθεί σε ΙΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο το Κοινοτικό Συμβούλιο Εμπορίου ομόφωνα αποφάσισε την παραχώρηση του 1ου ορόφου του πρώην Δημαρχείου Μουρικίου στο ΕΚΑΒ για τη λειτουργία του Κέντρου. Σύμφωνα με δήλωση του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Σάββα Γιασσά, πρόκειται για το πρώτο πανελλαδικά Κέντρο δια βίου μάθησης προνοσοκομειακής φροντίδας που θα μετεξελιχθεί σε ΙΕΚ, εκτιμώντας ότι σε ετήσια βάση μπορούν να εκπαιδευτούν έως και 5.000 άτομα, ενώ θα διερευνηθεί, μέσω της σύναψης Διακρατικών συμφωνιών, και η Εκπαίδευση Υγειονομικών από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες. Προβλέπεται, κατά την επίσκεψη του κ. Κουτσουμπέλη στο Δημαρχείο Εορδαίας, να πραγματοποιηθεί  μικρή εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθεί ο Δήμαρχος Εορδαίας για τη συνεισφορά του στην υπόθεση αυτή.

Πηγή: ertnews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews