ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/21

Το Σάββατο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Το Σάββατο σεμινάριο του ΕΚΑΒ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

dete.gr

30/09/2021

Το Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00 έως  14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων α’   ορόφου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ με τίτλο: “ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Αρχική Εκτίμηση – Αντιμετώπιση (Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ)”.

Το σεμινάριο είναι το πρώτο από μία σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων και τα οποία πρόκειται να λάβουν χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Στο εν λόγω σεμινάριο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, υπάλληλοι εταιρείας φύλαξης του σταδίου, εργαζόμενοι του σταδίου κ.α.

Για την είσοδο των συμμετεχόντων στην αθλητική εγκατάσταση θα ακολουθηθεί το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πηγή: dete.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews