ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/21

Healthreport.gr Τι θα γίνει με το επίδομα για Βαρέα και Ανθυγιεινά στο ΕΚΑΒ – Τι δήλωσε η Μίνα Γκάγκα

 

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Τι θα γίνει με το επίδομα για Βαρέα και Ανθυγιεινά στο ΕΚΑΒ – Τι δήλωσε η Μίνα Γκάγκα

healthreport.gr

 

Θα δοθεί τελικά το επίδομα για Βαρέα και Ανθυγιεινά στο ΕΚΑΒ

Εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας αναμένουν το επίδομα για Βαρέα και Ανθυγιεινά να δοθεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Δεσμεύσεις και υποσχέσεις έχουν λάβει ουκ ολίγες, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν δει χρήματα στην τσέπη τους.

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρέθηκε την Πέμπτη στην καρδιά του ΕΚΑΒ στα κτίρια όπου βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις για μία άτυπη ενημέρωση στα ΜΜΕ. Ρωτήθηκε για το αν θα δοθεί τελικώς κάποια στιγμή το επίδομα για Βαρέα και Ανθυγιεινά στο ΕΚΑΒ με δεδομένο ότι βρισκόταν στο «σπίτι» του φορέα.

 

«Το κοιτάζουμε» είπε στιγμιαία και χωρίς να κομπιάσει η ΜίναΓκάγκα, δείχνοντας ότι προφανώς το ζήτημα εξετάζεται λεπτομερώς από τη νέα ηγεσία του υπουργείου υγείας σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών όπως αναφέρουν πηγές.

Ίδωμεν…

Πηγή: healthreport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews