ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/9/21

TVXS PODCAST: «Δραματική η κατάσταση στο ΕΣΥ με τις αναστολές των μη εμβολιασμένων», Ηχητικό

 

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

TVXS PODCAST: «Δραματική η κατάσταση στο ΕΣΥ με τις αναστολές των μη εμβολιασμένων»

tvxs.gr

6/9/2021

 

Ο Παναγιώτης Τζανετής, γιατρός στο Αττικόν και πρώην διοικητής του ΕΚΑΒ, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Tvxs.gr για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, που όπως σημειώνει «τα στοιχεία δεν μας κάνουν να αισιοδοξούμε», αλλά και για την κατάσταση στο ΕΣΥ με τις αναστολές των μη εμβολιασμένων υγειονομικών.

Μπορείτε να ακούσετε online τα PODCAST του Tvxs.gr ή και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή και τη συσκευή σας από την σχετική επιλογή της εφαρμογής που βρίσκεται πάνω δεξιά στο ηχητικό. Επισκεφτείτε το κανάλι του Tvxs.gr στο Soundcloud για να ακούσετε όλα τα PODCAST, σχόλια, αναλύσεις, μαρτυρίες και συνεντεύξεις...


Πηγή: tvxs.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews