ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/21

ΙΣΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Φ.ΒΟΒΟΛΗ 07/10/2021 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΚΑΒ /ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ

 


Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021

EKABNews


ΙΣΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Φ.ΒΟΒΟΛΗ 07/10/2021 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΚΑΒ /ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ

ygeionomikoikata.wixsite.com

7/10/2021

Γράφει ο Ιατρός κ. Ευθυμιάδης Δημήτριος

Σήμερα, 7.10.2021 το Δίκτυο Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας, το οποίο αποτελείται από εργαζόμενους 27 νοσοκομείων/υγειονομικών σχηματισμών Αττικής + ΕΚΑΒ Αθηνών μαζί με πολίτες διαδήλωσε δυναμικά ειρηνικά έξω από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ως κίνηση συμπαράστασης σε συνάδελφο ιατρό ο οποίος υποβάλλεται σε πειθαρχικό λόγω επιστημονικών του απόψεων.

Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας δηλώνουν ρητά ότι αντιτίθενται σε οιαδήποτε διαδικασία "λογοκρισίας" ιατρικών απόψεων, καταδικάζει "πρακτικές ιεράς εξέτασης" και εκφράζει αλληλεγγύη σε κάθε συνάδελφο επιστήμονα υγείας του οποίου η ελευθερία έκφρασης καταστέλλεται. Η ελευθερία της επιστήμης και της ζωής είναι απαράβατος όρος σε μία δημοκρατία.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά σε συνεργασία με την αστυνομία χωρίς βίαια επεισόδια και ολοκληρώθηκε με συμβολικό κλείσιμο μερικών λεπτών της οδού μπροστά από το Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Ευχαριστούμε όλους τους αγωνιστές συμπαραστάτες και υποστηρικτές! Ο αγώνας κατά της υποχρεωτικότητας συνεχίζεται!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews