ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/21

Συνάντηση Υγειονομικών και ΕΚΑΒ κατά της υποχρεωτικότητας - Πορεία διαμαρτυρίας στις 2.10.2021, Βίντεο

 

Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Συνάντηση Υγειονομικών και ΕΚΑΒ κατά της υποχρεωτικότητας - Πορεία διαμαρτυρίας στις 2.10.2021

ygeionomikoikata.wixsite.com

3/10/2021

 


Χθες, Σάββατο 2.10.2021 πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Ελευθερίας η καθιερωμένη πια εβδομαδιαία συνάντηση των Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας (συλλογικότητα εργαζομένων 24 νοσοκομείων και ΕΚΑΒ). Μετά την έναρξη, την οποία έχουν αναγγείλει οι διοργανωτές της συνάντησης από το στρατιωτικό νοσοκομείο 251, δόθηκε βήμα στους προσκεκλημένους ομιλητές οι οποίοι χαιρέτησαν και εμψύχωσαν τους συμμετέχοντες.

Ακολούθησε ειρηνική πορεία σε μια διαδρομή με συμβολικά σημεία της πρωτεύουσας, το Καλλιμάρμαρο ολυμπιακό στάδιο, το Ζάππειο Μέγαρο, την πλατεία Συντάγματος, το πεζόδρομο της Ερμού για να ολοκληρωθεί στην ιστορική πλατεία του Μοναστηρακίου. Όλη η πορεία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την αστυνομία και με τη διακριτική παρουσία των ΜΑΤ.

Έτσι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ασφάλεια η τρίτη σε σειρά διαδήλωση των επιστημόνων υγείας και εργαζομένων του κλάδου με σκοπό τη ζωντανή κινηματική ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, τη διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων όπως και της ελευθερίας επιλογής και έκφρασης.

Δείτε τα παρακάτω video:


Γράφει ο κ. Ευθυμιάδης Δημήτριος

 

Πηγή: ygeionomikoikata.wixsite.com
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews