ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/10/21

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 οι εκλογές για των ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ

 

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ

2η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 52217/03-09-20 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας λαμβάνοντας υπόψη: ………………………………………………………………………………………

……………………………………................................................ 

ΑΠΟΦΑΣΙΖOYME

Την 2η τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 52217/03.09.2020 Προκήρυξης (ΑΔΑ: ΩΖ36ΟΡ1Π-6ΕΑ) με θέμα τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των μόνιμων υπαλλήλων και δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ και των Παραρτημάτων του, καθώς και των αναπληρωτών τους, ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, η οποία καθορίζεται την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν δια ζώσης ενώ οι εκλογείς που έχουν ήδη ψηφίσει δι΄αλληλογραφίας κατά την εκλογική διαδικασία της 23.06.2021 δεν θα συμμετέχουν στην εν λόγω ψηφοφορία καθώς θα λαμβάνεται υπόψη η επιστολική τους ψήφος.

Δεν συμμετέχουν στη διαδικασία όσοι βρίσκονται στο ειδικό καθεστώς της αναστολής άσκησης καθηκόντων κατ’ εφαρμογή της περ. (α) της παρ. 6 του άρθρου 206 του ν.4820/2021.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και για τον περιορισμό της πανδημίας οι εκλογείς οφείλουν να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης για κορωνοϊό COVID-19.

Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ΄ αριθμ. πρωτ. 52217/03.09.2020 Προκήρυξη (ΑΔΑ: ΩΖ36ΟΡ1Π-6ΕΑ) του Προέδρου Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews