ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/10/21

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (8:00 έως λήξη βάρδιας) την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - Συγκέντρωση στην Πλατεία Μαβίλη 08:30 με Πορεία στο Υπ. Υγείας


Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

EKABNews


Αθήνα 19/10/2021

Αρ. πρωτ. 073

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ: Στάση Εργασίας Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021.

Το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. συμμετέχει στην Παναττική Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 από 08:00 έως τέλος βάρδιας.

Συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη στις 08:30 και πορεία στο Υπ. Υγείας.

Το Ε.Κ.Α.Β. θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας κατά την διάρκεια της  Στάσης Εργασίας. Το ποσοστό ασφαλείας διαμορφώθηκε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον που υπηρετεί το Ε.Κ.Α.Β, ώστε να μην διακινδυνεύσει η ζωή και η υγεία των πολιτών σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και περιστάσεων που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος. Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Μαθιόπουλος Αναστάσιος Γιάνναρης


Πηγή: somatioekab166


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews