ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/10/21

Aγρίνιο: η σύζυγος του εκλιπόντος Γεωργίου Διαμαντόπουλου ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και το ΕΚΑΒ

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Aγρίνιο: η σύζυγος του εκλιπόντος Γεωργίου Διαμαντόπουλου ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και το ΕΚΑΒ

agrinionews.gr

13/10/2021, 8:11 μμ

 

Η κυρία Γεωργία Κολοφωτιά Διαμαντόπουλου, σύζυγος του προσφάτως εκλιπόντος Γεωργίου Διαμαντόπουλου, συνταξιούχου υπαλλήλου του δήμου Αγρινίου, εκφράζει τις ακόλουθες δημόσιες ευχαριστίες:

«Mέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν στον πόνο μου για την απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου Γιώργου Διαμαντόπουλου που έφυγε από κοντά μου στις 10/10/2021.

Επίσης Θέλω να απευθύνω ξεχωριστές ευχαριστίες στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ και κυρίως στους κ.κ. Καραμάνη Βασίλειο και Ζήση Δημήτριο τόσο για την άμεση ανταπόκριση τους στην κλήση μου για βοήθεια όσο και για την συμπαράσταση και αρωγή τους όταν μου ανακοίνωσαν ότι όλα είχαν τελειώσει.

Εύχομαι για όλους υγεία και ευτυχία.

Γεωργία Κολοφωτιά Διαμαντόπουλου»

Πηγή: agrinionews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews