ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/10/21

Πάτρα: Καρέ - καρέ η διάσωση του άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει - Πώς τον απέτρεψαν από το απονενοημένο διάβημα


Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Πάτρα: Καρέ - καρέ η διάσωση του άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει - Πώς τον απέτρεψαν από το απονενοημένο διάβημα (ΦΩΤΟ)

tempo24.news

30/09/2021


Ώρες αγωνίας έζησε η οικογένεια ενός άνδρα στην Εγλυκάδα που το απόγευμα της Πέμπτης απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και απειλούσε να πέσει στο κενό, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Άμεσα σήμανε συναγερμός με αστυνομία και ΕΚΑΒ να καταφθάνουν στο σημείο. 

Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να τον μεταπείσουν να κατέβει από την ταράτσα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας, πατέρας 5 παιδιών, στην αρχή ήταν ανένδοτος, φωνάζοντας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και για το γεγονός ότι δεν έχει δουλειά και δεν μπορεί να ζήσει την οικογένειά του.

Στο σημείο αυτό καταλυτική ήταν η παρουσία του δικυκλιστή του ΕΚΑΒ που ήταν στο σημείο. Με ήρεμο τρόπο και ωραία λόγια, ο διασώστης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του άνδρα και μαζί με έναν πυροσβέστη, τον πείθουν να τους επιτρέψει να φτάσουν κοντά του.

Λίγα λεπτά αργότερα, τον κατεβάζουν σώο από την ταράτσα, σκορπίζοντας την ανακούφιση στην οικογένεια του άνδρα και σε όσους βρίσκονταν στο σημείο και παρακολουθούσαν όλα όσα γίνονταν με κομμένη την ανάσα.

Πηγή: tempo24.newsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews