ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/21

Άμεση η παροχή καταλυμάτων για στέγαση διασωστών του ΕΚΑΒ από δύο επιχειρηματίες της Σύρου!


Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021

EKABNewscyclades24

Από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων “ΣΥΡΟΣ” – www.visitsyros.com ανακοινώθηκε ότι στην έκκληση για δωρεάν παροχή καταλύματος σε διασώστες της βάσης ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ, ανταποκρίθηκαν δυο επιχειρηματίες – μέλη της Ένωσης: 

Πρόκειται για ενοικιαζόμενα καταλύματα: MARKOS ROOMS (στο Κίνι) – ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΑΡΙΑ & APOSPERITIS (στο Κίνι) – ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αλφόνσου. Σίγουρα η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια σημαντική κίνηση για τη διαμονή των διασωστών, οι οποίοι επιτελούν τεράστιο σε σημασία έργο με τις διακομιδές που κάνουν σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο.

Εκ μέρους της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων “ΣΥΡΟΣ” εκδόθηκε σχετικό ευχαριστήριο προς τα δύο μέλη του Σωματείου για τη σημαντική τους ανταπόκριση.

Πηγή: cyclades24About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews