ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/21

ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας – Όλο το παρασκήνιο


Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021

EKABNews


ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας – Όλο το παρασκήνιο

healthreport.gr

2/10/2021


Δήμητρα Ευθυμιάδου

Τέλος στο θρίλερ με την επίσημη παραίτηση που έδωσε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας Πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Την παραίτησή του έδωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, μετά από πολλές ημέρες φημών και παρασκηνίου.

Ο υπουργός Υγείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αρκουμανέα.

Ο κ. Αρκουμανέας σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr εδώ και μέρες φημολογούνταν ότι θα αποχωρήσει από τον ΕΟΔΥ εξαιτίας και της αλλαγής της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Πάντως στο επιτελείο του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη – όπως τονίζουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr – ήταν έτοιμοι εδώ και μέρες για την αντικατάσταση του Παναγιώτη Αρκουμανέα, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως διέρρεε την πιθανότητα αποχώρησής του και ήδη υπάρχει λίστα με πιθανούς υποψηφίους για να αναλάβουν τον ΕΟΔΥ εν μέσω πανδημίας.

Η επιστολή παραίτησης


Πηγή: healthreport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews