ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/10/21

ΕΚΑΒ Θράκης: Οι ήρωες στα μάτια της μικρής Χρύσας και όχι μόνο!


Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

ΕΚΑΒ Θράκης: Οι ήρωες στα μάτια της μικρής Χρύσας και όχι μόνο!

pameevro.gr

4/10/2021


Η συγκινητική χειρονομία μιας μικρής ασθενούς που χάρισε δάκρυα χαράς στους δικούς της ήρωες!

Η μικρή Χρύσα γύρισε στο σπίτι της μετά από την περιπέτεια υγείας που είχε και στα δικά της μάτια... οι ήρωες δεν είναι φανταστικοί αλλά ... πραγματικοί! Οι ήρωες της Χρύσας φοράνε στολές και είναι οι πιο χαμογελαστοί και ευγενικοί άνθρωποι στον πλανήτη! Οι ήρωες της Χρύσας... είναι οι διασώστες του ΕΚΑΒ Θράκης

Στις μέρες μας, που όλα θεωρούνται δεδομένα και λείπει η ευγνωμοσύνη, η μικρή 9 χρονη Χρύσα, δίνει ένα μάθημα ανθρωπιάς σε όλους εμάς! 

Η 9χρονη σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, αμέσως μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, έσπευσε να ανταποδώσει την ανθρωπιά και το μεγαλείο των διασωστών, με ένα λουλούδι και μια ζωγραφιά αφιερωμένη σε αυτούς! 

"Το μικρό ξωτικούλι ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι, οι πρώτοι που συνάντησε ήταν ο Γαβριήλ και η Φιλιώ! Δύο χαμογελαστοί άνθρωποι! Το μικρό ξωτικούλι, θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, ότι έχει γυρίσει σπίτι του και θα χαρεί πολύ να σας δει"


Πηγή: pameevro.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews