ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/10/21

Χάρτης που σώζει ζωές από Δήμο, Περιφέρεια και ΕΚΑΒ Χίου, Βίντεο

 

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Χάρτης που σώζει ζωές από Δήμο, Περιφέρεια και ΕΚΑΒ Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

politischios.gr

21/10/2021

 

Τον χάρτη της Χίου με τα σημεία όπου είναι τοποθετημένοι οι 29 εξωτερικοί απινιδωτές, παρουσίασαν από κοινού το μεσημέρι της Πέμπτης ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας με στελέχη του ΕΚΑΒ Χίου.

Στόχος του εγχειρήματος, είναι η διάδοση των σημείων όπου είναι τοποθετημένα τα συγκεκριμένα μηχανήματα, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους πολίτες που τα έχουν ανάγκη.


Σύμφωνα με τον κ. Κουκούμυαλο από τον τομέα Χίου του ΕΚΑΒ, το δίκτυο απινιδωτών χάρη στην προσφορά Δήμου και Περιφέρειας περιλαμβάνει 20 μηχανήματα ενώ για τη χρήση τους, το ΕΚΑΒ έχει εκπαιδεύσει συνολικά πάνω από 1.000 συμπολίτες μας σε πόλη και χωριά με στόχο την ορθότερη χρήση τους.

Πηγή: politischios.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews