ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/21

Μόνιμο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας!

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

Αποκλειστικό! Μόνιμο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας! (φώτο)

irafina.gr

7/10/2021

Ενα πάγιο αίτημα όλων των κατοίκων και των τοπικών αρχόντων της Ραφήνας και του Πικερμίου από σήμερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iRafina.gr γίνεται πράξη!

Από σήμερα, πλέον και επίσημα, εγκαταστάθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας!

 

Τα παραπάνω έγιναν μετά από συντονισμένες προσπάθειες του νέου επιστημονικού διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ραφήνας κ. Χαράλαμπου Μασσαρά και του δημοτικού συμβούλου Σπάτων Αρτέμιδος & διασώστη του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Λάμπρου. Τέλος η θετική γνώμη της διοίκησης του ΕΚΑΒ έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι σήμερα το πρωί παρουσία του Υπεύθυνου του ενιαίου συντονιστικού κέντρου ΕΚΑΒ κυρίου Μαλτέζου Χρήστου, του Γενικού γραμματέα του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ κυρίου Γιάνναρη Αναστασίου, του Επιστημονικού Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ραφήνας κυρίου Μασσαρά Χαράλαμπου, της Αναπληρώτριας διευθύντριας του ΚΥ Ραφήνας κυρίας Κάλη Λευκής και του Δημοτικού συμβούλου Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτη Λάμπρου παραχωρήθηκε χώρος για την στέγαση των πληρωμάτων ΕΚΑΒ και θέση στάθμευσης του ασθενοφόρου.

 Ρεπορτάζ Μάκης Κελέκης

Πηγή: irafina.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews