ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/21

Εκλογικός πυρετός στην «Υγεία» – Η μάχη του σταυρού που ξεκίνησε ήδη

 


Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021

EKABNews


Εκλογικός πυρετός στην «Υγεία» – Η μάχη του σταυρού που ξεκίνησε ήδη

healthreport.gr

12/10/2021

Άρχισε ήδη η εκλογική μάχη των στελεχών της Υγείας στην Α Αθήνας

Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Εκλογικός πυρετός στην «Υγεία» - Η μάχη του σταυρού που ξεκίνησε ήδη

Προεκλογικός “πυρετός” για τον σταυρό στην Α’ Αθήνας φαίνεται ότι επικρατεί ήδη. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι οι εκλογές θα έρθουν πολύ νωρίτερα. Μάλιστα τις τοποθετούν από τον Μάιο του 2022 μέχρι και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Βέβαια τα πιο αισιόδοξα “γαλάζια” στελέχη θεωρούν ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν πριν τον Μάρτιο του 2023.

Παρ’ αυτά φαίνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν αρχίσει και προετοιμάζονται. Η μεγάλη μάχη των στελεχών της Υγείας φαίνεται ότι θα δοθεί στην Α’ Αθήνας. Άλλωστε εκεί πολιτεύεται ο τέως υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, εκεί και ο νυν υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενώ ερώτημα παραμένει εάν θα κατέλθει στις εκλογές και η αναπληρώτρια Μίνα Γκάγκα κι αν θα βρει στην Α’ Αθήνας ή στη Β’ Αθήνας, ή αν θα κατέβει για ευρωβουλευτής.

Στην ίδια σκληρή περιφέρεια της Α Αθήνας όλα δείχνουν ότι θα κατέβει και πάλι ο πρώην υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ μέσα στα φαβορί για υψηλή θέση είναι και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος εσχάτως ασχολείται πολύ συχνά με θέματα υγείας λόγω της ψηφιοποίησης του συστήματος.

Η μάχη αναμένεται δύσκολη όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές…

Πηγή: healthreport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews