ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/21

Σέρρες: Ευχαριστήρια Επιστολή στους διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών από τον δικηγόρο Ιωάννη Ευστρατιάδη

 

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

EKABNews


Σέρρες: Ευχαριστήρια Επιστολή στους διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών από τον δικηγόρο Ιωάννη Ευστρατιάδη

epiloges.tv

5/10/2021

 

Ευχαριστήρια Επιστολή στους διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών από τον δικηγόρο Ιωάννη Ευστρατιάδη. Την επιστολή κοινοποιεί ο διευθυντής της 6ης & 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, Λώτης Χάρης, που με την σειρά του συγχαίρει τους συνεργάτες του

“Η αναγνώριση της προσφοράς του ΕΚΑΒ από τον πολίτη αποτελεί κινητήρια δύναμη μας. Προσωπικά ευχαριστώ θερμά τον κ. Ευστρατιαδη Ιωάννη και ταυτόχρονα να συγχαρώ τους συνεργάτες μου για την άρτια κατάρτιση τους!!!

Πάντα δίπλα σας

Λώτης Χάρης Διευθυντής 6ης & 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ.”

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΑΞ/ΜΟ ΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ

Αγαπητέ κ. Διευθυντά,

Παίρνω το θάρρος να σας εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την επέμβαση του άρτια εκπαιδευμένου και εξοπλισμένου προσωπικού σας κατά το ατύχημα της ηλικιωμένης μητέρας μου στις 10.9.2021, πού υπέστη κάταγμα ισχίου μετά από πτώση της .

Το τηλεφωνικό σας Κέντρο ανταποκρίθηκε αμέσως και ο κος Φάνης Παπαευστρατίου έσπευσε με την άριστα εξοπλισμένη μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ Σερρών και παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια σε λίγα λεπτά ήλθε και το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τον κ. Βασιλειάδη Χαράλαμπο και τον κ. Ευάγγελο Αυλωνίτη. Τα τρία αυτά Στελέχη σας επέδειξαν εξαιρετική επιδεξιότητα και επαγγελματισμό, καθόσον χρειάστηκε κατ΄ αρχήν να απομακρύνουν την μητέρα μου από το δυσπρόσιτο σημείο του ατυχήματος με υφασμάτινο Φορείο, χωρίς να της επιδεινώσουν το κάταγμά της, χρησιμοποιώντας αερονάρθηκα.

Στη συνέχεια την τοποθέτησαν στο φορείο του Ασθενοφόρου και την διαμετακόμισαν με ασφάλεια στο ΓΝ Σερρών.

Ήδη οι δύο εξ΄ αυτών (ο κος Θεοφάνης και ο κος Χαράλαμπος) είναι από ετών στενοί συνεργάτες και Εκπαιδευτές μας στις Α΄ Βοήθειες στην Ομάδα Πολιτικής Προστασίας /Εκτάκτων Αναγκών του ΣΕΑΝ Σερρών όπου ανήκω.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήριασυγχαρητήρια προς τα Στελέχη σας και την Διοίκηση, οι οποίοι στην δύσκολη αυτή περίοδο για την Δημόσια Υγεία, με αυταπάρνηση και με προσωπικό σας κίνδυνο εξυπηρετείτε ακούραστα τον κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Ο Θεός να σας δίνει δύναμη. φωτισμό και υγεία στο υψηλό λειτούργημά σας !

Σέρρες 2.10.2021

Με εκτίμηση

Ιωάννης Χ. Ευστρατιάδης

Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω

Εκπ/κος Πολιτικών Επιστημών

______________________

ΕφΑνθλγος (ΦΠΖ)- SV7ERA

Συντονιστής Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών

Πηγή: epiloges.tv

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews