ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/21

Ελάχιστοι φορείς στη σύσκεψη για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Κέρκυρας στο Επιμελητήριο


Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Ελάχιστοι φορείς στη σύσκεψη για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Κέρκυρας στο Επιμελητήριο

enimerosi.com

2/10/2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΕΚΑΒ Κέρκυρας είναι η πιο παραμελημένη, απαξιωμένη υπηρεσία, υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Το πρωί του Σαββάτου, εξέφρασαν σε δραματικούς τόνους την αγωνία τους αλλά και την αγανάκτησή τους για το ΕΚΑΒ Κέρκυρας. Στη σύσκεψη που προκάλεσε το Σωματείο Εργαζομένων προσκάλεσε φορείς, προκειμένου να αποφασιστούν κοινές δράσεις για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζορμπάς, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νότιας Κέρκυρας Γιώργος Σαγιάς, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αυλωνίτης, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σπύρου, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Καλούδης.

Επίσης συμμετείχε ο Σπύρος Πουλής, με διπλή ιδιότητα, αυτήν του δημοτικού συμβούλου αλλά και του εργαζόμενου ΕΚΑΒ. 

Συμμετείχε επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Μπάμπης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Αλέγρης, ο επιχειρηματίας  Σπύρος Σιμάτης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας Άγγελος Σπύρου.

Πηγή: enimerosi.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews