ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/21

Προσφορά ευαισθησίας από την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΒΕ στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας

 

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Προσφορά ευαισθησίας από την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΒΕ στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας

onprevezanews.gr

8/10/2021

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης περιφέρειας κ Τσοβιλης Μιχαήλ και το σωματείο εργαζομένων ευχαριστούν την κ Νίκου Βασιλική διευθύντρια της “Olympic Eel and salmon industry S.A.” για την δωρεά στεγάστρου ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας εκφράζει δημοσίως εγκάρδιες ευχαριστίες στην εταιρεία “Olympic Eel and salmon industry S.A.” για την πρωτοβουλίας της να κατασκευάσει δωρεάν ένα υπόστεγο για την προστασία των ασθενοφόρων οχημάτων του τομέα ΕΚΑΒ Πρέβεζας.

Τέτοιου είδους ενέργειες ξεχειλίζουν από ευαισθησία και μας κάνουν υπερήφανους, γιατί αναγνωρίζεται από την κοινωνία ο ρόλος του ΕΚΑΒ και η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, καταλήγει η ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία.

 

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει στην δημόσια υγεία του νομού μας, αφού πριν από λίγο καιρό έδωσε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, ένα ολοκαίνουργιο χειρουργικό φορείο για την μεταφορά των ασθενών και ένα Ηλεκτροκαρδιογράφο, που καλύπτει τις ανάγκες του Τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων.

Πηγή: onprevezanews.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews