ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/10/21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και από 07:00 έως 17:00 θα πραγματοποιηθεί εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των μόνιμων υπαλλήλων καθώς και δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Παραρτημάτων του Ε.Κ.Α.Β. στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν δια ζώσης ενώ οι εκλογείς που έχουν ήδη ψηφίσει δι΄ αλληλογραφίας κατά την εκλογική διαδικασία της 23.06.2021 δεν θα συμμετέχουν στην εν λόγω ψηφοφορία καθώς θα λαμβάνεται υπόψη η επιστολική τους ψήφος.

 

Κατά την προσέλευση στην κάλπη οι εκλογείς πρέπει απαραίτητα  να προσκομίσουν Υπηρεσιακή Ταυτότητα ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και για τον περιορισμό της πανδημίας οι εκλογείς οφείλουν να φέρουν ατομικά μέτρα προστασίας, στυλό και να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικού διαγνωστικού τεστ νόσησης για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και  σε οποιαδήποτε  έδρα Παραρτήματος του ΕΚΑΒ βρεθούν. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

 

Οι συνδυασμοί κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

Α. ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ (Ε.Σ.Κ.Ε. ΕΚΑΒ)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

Β. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΙΔΑΧ)

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΔΑΧ ΕΚΑΒ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΑΧ ΕΚΑΒ

 

Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας              Ο  Υπεύθυνος επιστολικής ψήφου

 

         Λάζαρης Κωνσταντίνος       Παπαδάκης Δημήτριος        Φίλης Κωνσταντίνος


Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews