ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/21

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: «Ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Κρήτης»

 


Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με αναρτήσεις σε τοπικές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, πληροφορηθήκαμε πως παρατηρούνται καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση περιστατικών από το «ΕΚΑΒ» σε όλη την Κρήτη, από την πρώτη Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους, οπότε και τέθηκαν σε αναστολή εργασίας 40 διασώστες, 16 από τους οποίους υπηρετούσαν στο Ηράκλειο, 14 στα Χανιά, ενώ οι υπόλοιποι σε Ρέθυμνο και Λασίθι. Για τον λόγο αυτό, από τα 7 έως 8 ασθενοφόρα που εξυπηρετούσαν περιστατικά, ανά βάρδια, την γεωγραφική περιφέρεια του Ηρακλείου, πλέον, μπορούν να την εξυπηρετήσουν μόλις 4, ενώ αντίστοιχα, δύο ασθενοφόρα επιχειρούν στα Χανιά και ένα στο Ρέθυμνο. Σε όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την αύξηση των καθημερινών περιστατικών, που καλούνται να αντιμετωπιστούν από τα 150 στα 260.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να προβείτε στην επαρκέστερη στελέχωση του «ΕΚΑΒ» της Κρήτης με τον απαραίτητο αριθμό διασωστών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews