ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/21

Βραβεύτηκε από το «Χαμόγελο του παιδιού» ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου

 

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

Παπαευσταθίου: Βραβεύτηκε από το «Χαμόγελο του παιδιού» ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

grtimes.gr

7/10/2021, 22:16

Για τη συνολική του προσφορά στο «Χαμόγελο του παιδιού» βραβεύτηκε σήμερα (7/10), ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου.

Το βραβείο για τον «καθημερινό αγώνα και την προσπάθειά του να βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας» απένειμε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Παπαευσταθίου με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Κώστα Γιαννόπουλο για την «ξεχωριστή τιμή» να του απονείμει το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

 

Παράλληλα θέλησε να τονίσει πως θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του «Χαμόγελου του παιδιού» για την παροχή επείγουσας βοήθειας και την ασφαλή διακομιδή παιδιών και νεογνών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Παπαευσταθίου στο Instagram:

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο για τη σημερινή ξεχωριστή τιμή, απονέμοντάς μου το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Αισθάνομαι υπερήφανος που από τις θέσεις ευθύνης μου στο χώρο της υγείας συνδράμω έστω και λίγο στο κοινωνικό έργο του Οργανισμού. Θα είμαι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του «Χαμόγελου του παιδιού», για την απρόσκοπτη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αλλά και την ασφαλή διακομιδή των παιδιών και νεογνών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πηγή: grtimes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews