ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/21

ΕΚΑΒ – Kεφαλονιάς: Διασώστες Zωής

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

EKABNews

 

ΕΚΑΒ – Kεφαλονιάς : Διασώστες Zωής

kefaloniapress.gr

17/10/2021

 

Εάν είσαι διασώστης είσαι για πάντα διασώστης.. Είσαι ευαίσθητος για κάθε ΖΩΗ ανεξάρτητα αν αυτό είναι στα υπηρεσιακά σου καθήκοντα ή οχι.

 

Μια όμορφη στιγμή απο τους διασώστες του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς μας έστειλε Αναγνώστης διερχόμενος οδηγός απο το σημείο.

 

Ανάμεσα στις καταιγίδες καθώς το ΕΚΑΒ επέστρεφε απο συμβάν  , το πλήρωμά του διέκρινανε στην άκρη του δρόμου στη διαδρομή Ληξούρι – Αργοστόλι ένα μικρό γεράκι .. Η ορμή του ΜΠΑΛΛΟΥ το είχε ρίξει απο τη φωλιά του , είχε παρασυρθεί και είχε σκαλώσει στους θάμνους του δρόμου, έντρομο.

 

Το ΕΚΑΒ σταμάτησε, πήρε το τρομαγμένο γεράκι, το ζέστανε και κάλεσε τον ΦΟΡΕΑ του Αϊνου για την περίθαλψή του.  Ο Φορέας συνέχισε τη διάσωση με την αποστολή του μικρού γερακιού στο Κέντρο Αποκατάστασης.  Μάθαμε ότι το γεράκι είναι καλά , ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς, μόλις δυναμώσει θα αφεθεί ελεύθερο.

Το μικρό γεράκι διασώθηκε με ένα βαρύ τίμημα , έχασε την οικογένειά του στην Κεφαλονιά και η Κεφαλονιά έχασε ενα γεράκι..

Αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μετά τα πτηνά.. Ισως επιστρέψει στους γονείς του.. Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ… ‘η μήπως όχι; f

Ε.Χ.
Πηγή: kefaloniapress.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews